Προσφορές Του Μήνα!

Σας Προτείνουμε

Η εταιρεία

Η εταιρεία
Η  επιχείρηση Ανδρέας Μαυράκης έκλεισε 45 χρόνια παρουσίαs στο εμπόριο και 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας κοντά στον ξενοδόχο & στον ιδιώτη με δραστηριότητα στους εξοπλισμούς επίπλων εσωτερικών/εξωτερικών χώρων, ξενοδοχείων, μπαρ, εστιατορίων, γραφείων, εκπαιδευτηρίων & οικιών. 
Καθιερώθηκε στη συνείδηση των επιχειρηματιών του χώρου για την άμεση εξυπηρέτηση , την μεγάλη ποικιλία προϊόντων ,τον σχεδιασμό και την άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή . Προσφέροντας σύγχρονες λύσεις και καινοτόμα υλικά, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για ανάπτυξη και πρόοδο. 
To νέο μας δημιούργημα, το ηλεκτρονικό κατάστημα mavrakis-epipla.gr, γνωρίζοντας τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της σημερινής κοινωνίας έρχεται να δώσει λύσεις και να ανακουφίσει τον άνθρωπο από τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο για τον εαυτό του και τους oικείους του. 
Η  επιχείρηση ''Μαυράκης'' έχει σαν στόχο να κάνει τους ανθρώπους να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε δεσμευτεί και σε αυτό επικεντρωνόμαστε, να καλύπτουμε κάθε ανάγκη τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εκείνους. 
Η στρατηγική της επιτυχίας μας στηρίζεται στη δυνατή σχέση μας με κάθε πελάτη. Μένοντας πιστοί στο πελατολόγιο μας και τους συνεργάτες μας, διατηρούμε και το πάθος μας για αυτό που κάνουμε.
Η  έδρα της επιχείρησης '' Μαυράκης '' βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης σε ένα ιδιόκτητο εξαόροφο κτίριο στην οδό Βασιλείου Σμπώκου 8 στην περιοχή Αγ.Κωνσταντίνου.Eκει θα βρείτε τις ανανεωμένες συλλογές επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Ελλήνων κατασκευαστών αλλά και ξένων οίκων Gaber, SIESTA, Alibert , Nardi , Keter, τις ψησταριές Weber κάρβουνου - υγραερίου, τα συστήματα σκίασης κ.ά, καθώς κι εμάς με το προσωπικό μας για να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη της επιχείρησης ή της οικίας σας.
 © - ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΑ